Orice client Fleurane are posibilitatea de a returna produsele, fără niciun motiv, în termen de 30 de zile de la achiziționare.

Condiții de retur

  • Cumparatorul are dreptul de a se retrage din contract in termen de 30 zile, fara a preciza motivele. Pentru a exercita dreptul de retragere Cumparatorul este obligat sa notifice fleurane.ro printr-o notificare scrisa pe email (salut@fleurane.ro).
  • In cazul in care produsele precum apa florala sau uleiul esential nu sunt primite in aceeasi stare in care au fost livrate, fleurane.ro nu va realiza returul sumei aferente produselor. Prin deschiderea ambalajelor individuale în care au fost livrate produsele comandate înseamnă că produsele au fost desigilate, nemaiputând fi returnate catre fleurane.ro si nemaiputand face obiectul dreptului de retragere de catre Cumparator.
  • In ceea ce priveste produsele de decor, acestea trebuie sa se prezinte in starea in care au fost trimise catre dvs., sa nu aiba urme de uzura sau alte defecte provocate ulterior cumpararii.
  • Coletul trebuie să fie returnat prin orice curier national ( nu se accepta returul cu Posta Romana).
  • Transportul returului este suportat de client.
  • Returul se realizează la adresa str. Cuza Vodă nr. 73 loc. Viziru, jud. Brăila.

Diminuarea valorii bunurilor returnate

  • Intelegem ca in mediul online Cumparatorul nu are posibilitatea de a verifica bunurile inaintea cumpararii produsului, de aceea dorim sa aducem la cunostinta faptul ca, pentru a stabili natura, caracteristicile și modul de funcționare a Bunurilor, Cumparatorul trebuie să manipuleze produsul în același mod în care in s-ar permite să o facă într-un magazin fizic. De exemplu, o perna trebuie doar pipaita si analizata in vederea observarii unor anumite defecte de fabrica, insa nu este permisa utilizarea acesteia mai mult de o zi, dupa care se solicita returnarea. Orice urma de uzura ulterioara va fi vizibila, asadar nu va fi acceptat returul produsului. Acelasi lucru se aplica in cazul tuturor obiectelor de decor.
  • In cazul vaporizatoarelor si recipientelor puse la vanzare in site-ul nostru – produsul trebuie sa fie vandabil. In cazul in care produsul a fost folosit/ desigilat/ manipulat gresit, conform legii 249/2015 – modificata prin Ordonanta de Urgenta Nr. 74/2018, si OUG 34 din 2014, art. 59 punctul 3 , Vanzatorul are dreptul de a retine un procent din contravaloarea produsului.
  • In cazul in care Cumparatorul isi exercita dreptul de retragere dupa ce a utilizat Bunurile (produsele sunt desigilate/ folosite/ manipulate gresit), Cumparatorul este responsabil pentru eventuala diminuare a valorii Bunurilor. Pentru a fi mai expliciti, din pretul total al Bunului returnat, Vanzatorul va retine o suma de bani ce reprezinta diminuarea valorii Bunului in proportie de 40%-60% din valoarea initiala a Bunului, dupa caz. Contravaloarea taxei de diminuare va fi comunicata catre Cumparator la receptionarea Bunurilor returnate. Aceasta contravaloare va fi returnata de catre Vanzator in contul bancar furnizat de Cumparator in 7 zile de la data in care s-a luat la cunostinta acest fapt.

Returnarea produselor

Produsele se pot returna conform O.U.G. numărul 43/2014 în termen de 30 de zile, fără penalități sau vreun motiv.

Fleurane.ro vă oferă, indiferent de reglementările legale, posibilitatea de a returna produsele pe parcursul a 10 zile calendaristice, prin intermediul adresei de E-mail salut@fleurane.ro. În acest caz, produsele care nu pot fi returnate sunt: cele desigilate sau cele care au urme de uzura.

Pentru a returna trebuie să trimiteți un email către salut@fleurane.ro prin care vă anunțați intenția. Apoi se vor trimite produsele prin curier la adresa  str. Cuza Vodă nr. 73 loc. Viziru, jud. Brăila împreună cu toate documentele care au însoțit comanda. Costul transportului va fi suportat de câtre dumneavoastră. Partea financiară va fi returnată ori ramburs ori în contul unde a fost realizată comanda.